Új jelszó kérése
Termékajánló
Újdonság Usb dac hangkártya

Usb dac hangkártya

S/PDIF

Termék részletek


4K HDMI Matrix 4x2 HDMI2.0b kapcsolóelosztó + optikai és bal/jobb audiokimenet, skálázó EDID távirányítóval

Raktárkészlet: 3 db
4K HDMI Matrix 4x2 HDMI2.0b kapcsolóelosztó + optikai és bal/jobb audiokimenet, skálázó EDID távirányítóval
 • 4K HDMI Matrix 4x2 HDMI2.0b kapcsolóelosztó + optikai és bal/jobb audiokimenet, skálázó EDID távirányítóval
 • 4K HDMI Matrix 4x2 HDMI2.0b kapcsolóelosztó + optikai és bal/jobb audiokimenet, skálázó EDID távirányítóval
 • 4K HDMI Matrix 4x2 HDMI2.0b kapcsolóelosztó + optikai és bal/jobb audiokimenet, skálázó EDID távirányítóval
21 990 Ft
Nem kérek plusz szolgáltatást
Kérek hozzá 1m es optikai kábelt +690 Ft / db

Ez a 4K HDMI elosztó kompatibilis a legfejlettebb HDMI 2.0b szabvánnyal, ami garantálja a legjobb minőségű videóátvitelt. Az HDMI 2.0b támogatás lehetővé teszi a 4K felbontású tartalmak kép- és hangminőségének kiemelkedőét. Emellett támogatja az ARC (Audio Return Channel) funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a hangot a képernyőből a hangprojektorokhoz vagy erősítőkhöz vezesse, minimalizálva a kábelek számát és csökkentve a rendszer komplexitását.

Ezenkívül az elosztó további funkciókkal rendelkezik. Optikai és bal/jobb audiokimenetek segítségével lehetőség nyílik a különálló audioérzékelésre és hangeffektek alkalmazására. Ezek a kimenetek kompatibilisek a legtöbb hangprojektorral vagy audiorendszerrel, így kristálytiszta hangzást biztosítanak.

A 4x2 HDMI elosztó szintén rendelkezik EDID skálázóval, amely lehetővé teszi a kijelző és a jelforrás kompatibilitásának beállítását. Így a felhasználók mindig a legjobb minőségű és stabil videót kapják meg, minimális kompatibilitási probléma esetén.

A távirányító pedig hozzájárul az egyszerű és kényelmes használathoz. A felhasználók egyszerűen választhatnak a bemeneti források között, és vezérelhetik az audió- és videoküldöttséget is a kényelmük érdekében.

Összességében a 4K HDMI Matrix 4x2 HDMI2.0b kapcsolóelosztó egy kiváló választás a legjobb minőségű audio- és videóátvitelhez. A modern technológia és a sokoldalú funkciók kombinációja teljesen új élményt nyújt a felhasználóknak, és lehetővé teszi a sokoldalú kapcsolatot más audio- és videóeszközökkel.

 • HDMI verzió HDMI2.0b HDCP2.2
  HDMI felbontás 3840x2160P/60Hz-ig
  Videó formátum támogatása 8/10/12/24 bites mély szín
  Támogatás az audio formátumban DTS-HD/Dolby-trueHD/DTS/Dolby-AC3/DSD
  Max sávszélesség 600 MHz
  Max Baud Rate 18,5 Gbps
  Tápadapter formátum Kimenet: DC5V/2A
  Anyag Alumínium ötvözet
  Szín Fekete
  Méretek (HxSzxH) 170X56X24mm
  Súly 360g
  Csomag Doboz (távirányító+felhasználói kézikönyv+tápegység)
  [4 IN 2 OUT mátrix frissítése] – Ez a 4K HDMI mátrix akár 4 HD jelforrást is tud csatlakoztatni 2 HDMI Display terminálhoz optikai szálas vagy sztereó fejhallgató kimeneten keresztül, lehetővé teszi négy HDMI-eszköz egyszerű átkapcsolását vagy felosztását két HD kijelzőre. A tápegység-portot úgy tervezték, hogy az összes HDMI-porttal azonos oldalon legyen az egyszerű csatlakoztatás érdekében. Házimozi, iroda, iskola, tárgyaló, bevásárlóközpont, szálloda vagy múzeum számára megfelelő megoldások.
   
  [Nagy felbontás] – Több videofelbontás támogatása, beleértve a 4K@60Hz, 2K 144HZ, amelyek koherensebbé, egyenletesebbé és természetesebbé tehetik a képet, csökkentve a képkésleltetés problémáját (nem támogatja az ultraszéles 4K-t). Nem ajánlott. a 3440x1440-es felbontás használatához, ami kompatibilitási problémákat okozhat. HDMI2.0b, HDCP2.2, HDR 10, RGB:8:8:8, 3D stb. támogatása. DVI kijelző, 18 Gbps adatátviteli sebesség, LPCM/DTS 5.1 csatorna/ Dobly Atmos 7.1 (Megjegyzés: A Dobly Atmos 7.1-et csak az OUT A támogatja)
   
  [Scaler EDID és audio szegmentálás] – Támogatja a 4K felbontás automatikus csökkentését 1080P-re (más felbontás nem támogatott). A 4K videoforrás eszközök egyszerre 4K tartalmat jeleníthetnek meg 4K TV-n és 1080p tartalmat 1080p TV-n a Scaler EDID segítségével. (Megjegyzés: Ebben az időben állítsa az EDID-t "0000"-ra) Bármely bemeneti nagyfelbontású jelforrás külön-külön vagy egyidejűleg kinyerhető SPDIF vagy 3,5 mm-es fejhallgató audio kimeneti porton keresztül.
   
  [Plug and Play] – Ez a 4x2 HDMI mátrix könnyen beállítható és működtethető, beépített automatikus hangszínszabályzó és erősítő funkcióval rendelkezik, hogy a legjobb átvitelt biztosítsa a videó/hangminőség elvesztése nélkül. Kompatibilis számítógéppel, Blu-ray lejátszóval, DVD-vel lejátszó, Roku streaming médialejátszó, TV Box, Play Station 3/4, Xbox One/360 vagy más HDMI-kompatibilis eszközök. A kényelmes és intuitív távirányító tetszés szerint válthat be- és kimenetet.
   
  [Meleg emlékeztető] – Különféle HDMI-forráseszközökhöz használható, mint például Blu-ray/DVD/HD lejátszó, kábel-/műholdas doboz, Amazon Fire TV, Apple TV, PS3/4, PS5, Xbox, PC/laptop, HD kamera, HD DVR stb. 
   
  Doboz A csomag tartalma
  1x 4K HDMI mátrix
  1x 5V Power Adapor nem tartozék
  1x távirányító
  1x Felhasználói kézikönyv  angol
 • Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  1465
Webáruház készítés