Új jelszó kérése
Termékajánló
Újdonság Usb dac hangkártya

Usb dac hangkártya

S/PDIF

Termék részletek


Pro USB 3.0 digitalizáló kártya HDMI 1080P 60fps HD videorögzítő Grabber OBS rögzítéshez Game Live

Raktárkészlet: 12 db
 Pro USB 3.0 digitalizáló kártya HDMI 1080P 60fps HD videorögzítő Grabber OBS rögzítéshez Game Live
  •  Pro USB 3.0 digitalizáló kártya HDMI 1080P 60fps HD videorögzítő Grabber OBS rögzítéshez Game Live
  •  Pro USB 3.0 digitalizáló kártya HDMI 1080P 60fps HD videorögzítő Grabber OBS rögzítéshez Game Live
  •  Pro USB 3.0 digitalizáló kártya HDMI 1080P 60fps HD videorögzítő Grabber OBS rögzítéshez Game Live
17 990 Ft


Ez a videorögzítő kártya támogatja a 1080P 60fps felbontást, így a videó felvételeid kiváló minőségűek lesznek. Akár közvetítésről, akár rögzítésről van szó, a Pro USB 3.0 videorögzítő kártya minden szükséges funkciót biztosít számodra. Az OBS szoftverrel való kompatibilitásnak köszönhetően könnyen vezérelheted és testre szabhatod a felvételeidet.

A Pro USB 3.0 videorögzítő kártyával te is lehetőséged nyílik a Game Live közvetítésekre, legyen szó Twitchről, YouTube-ról vagy más platformról. Élvezd a játékaidat és oszd meg a tehetségedet a világgal. Ezzel a készülékkel nem csak a játékokat rögzítheted, hanem a videómegosztó platformokon való streameléshez is kiváló választás.

A Pro USB 3.0 videorögzítő kártya könnyen telepíthető és használható. Egyszerűen csatlakoztasd a számítógépedhez vagy laptopodhoz a mellékelt USB kábellel, és máris készen állsz a rögzítésre és a közvetítésre. Nevesd meg barátaidat a fantasztikus játéknézeteddel, vagy építsd fel a YouTube csatornádat a lenyűgöző gameplay videóiddal.

    • HD 1080P 60 képkocka/mp kiváló minőség: 4K rögzítőkártya Rögzítsen akár 1080p felbontást 60 képkocka/mp sebességgel videoforráshoz, hangot és videót egyszerre gyűjthet. Ideális élő adáshoz, képernyőmegosztáshoz, videofelvételhez, online órákhoz, videokonferenciához. kiváló minőségű és hibamentes élményt nyújt a játékosok számára.
    • USB 3.0 nagysebességű átvitel: a nagy sebességű USB 3.0 technológián alapul, gyorsabb átviteli sebesség, mint az USB2.0, a nagy sebességű terjedés képes rögzíteni a nagy felbontású HDMI videojelet, egyidejűleg előnézet, videó, rögzítés, élő zökkenőmentes kapcsolat érhető el .
    • Plug and Play: Ez a HDMI videorögzítő kártya nem igényel illesztőprogramot vagy külső tápegységet. Windowsra, Ma OS X-re és Linuxra is lehet plug-and-play, így a jelenlegi szoftver beépített funkcióival zökkenőmentes élményben lehet része.
    4K HDMI USB3.0 játék videórögzítő kártya
    • HD 1080P 60 képkocka/mp kiváló minőség: 4K rögzítőkártya Rögzítsen akár 1080p felbontást 60 képkocka/mp sebességgel videoforráshoz, hangot és videót egyszerre gyűjthet. Ideális élő adáshoz, képernyőmegosztáshoz, videofelvételhez, online órákhoz, videokonferenciához. kiváló minőségű és hibamentes élményt nyújt a játékosok számára.
       
    • USB 3.0 nagysebességű átvitel: a nagy sebességű USB 3.0 technológián alapul, gyorsabb átviteli sebesség, mint az USB2.0, a nagy sebességű terjedés képes rögzíteni a nagy felbontású HDMI videojelet, egyidejűleg előnézet, videó, rögzítés, élő zökkenőmentes kapcsolat .
       
    • Plug and Play: Ez a HDMI videorögzítő kártya nem igényel illesztőprogramot vagy külső tápegységet. Windowsra, Ma OS X-re és Linuxra is lehet plug-and-play, így a jelenlegi szoftver beépített funkcióival zökkenőmentes élményben lehet része.
    • HDMI Loop-Out: A hdmi videorögzítő kártyánk nagy felbontású videót és nagy sebességű átvitelt élvez 4K 60 Hz-es HDMI gyűrűkimenettel és USB 3.0 nagysebességű átviteli porttal. Ezzel a rögzítőkártyával késedelem nélkül játszhatsz vagy élőben közvetíthetsz. lefagy, képkésés nélkül. Példátlan nagy felbontású játékélményt biztosít.
       
    • 3,5 mm-es mikrofon és fülhallgató kimenet: 3,5 mm-es audiomikrofonon keresztül élő közvetítéssel és online videofelvétellel egyidejűleg rögzíthet videót. Remek választás játék közbeni kommentár eléréséhez is.

  • Raktárkészlet
    12 db
    Cikkszám
    1589
Webáruház készítés